Rss

Milyen a jó nemzetközi költöztetés?

Mi kell a jó nemzetközi költöztetéshez? Röviden: teherautó, sofőr, rakodók. Sajnos sokan el is hiszik, hogy ennyi elég is egy gondtalan nemzetközi költöztetéshez. Bővebben: na, ez egy kicsit hosszú lesz…

Ami kell egy hatékony nemzetközi költöztetéshez

Az alábbiakban megpróbálom bővebben leírni, hogy miért is nem mindegy az, hogy milyen teherautó, sofőr, rakodó költözteti Önt külföldre vagy külföldről. Lehet, hogy jelentéktelennek, vagy természetesnek tűnnek az alábbiak, de az elmúlt 15 évnyi tapasztalat azt mutatja, hogy jobb leírni mindent aprólékosan, mert sokan bedőlnek a nagyon olcsó áraknak, és amikor rájönnek, hogy hiba csúszott a nemzetközi költöztetés folyamán, akkor már késő.

A teherautó

Egy teherautó kell, ez természetes. De nem mindegy, hogy milyen teherautó. Rendszeresen karbantartott, szervizelt, tiszta kívül – belül, igen, a raktér is, elvégre ide kerülnek az Ön ingóságai, a nemzetközi költöztetés szinte minden percét itt töltik. Szóval, kosz, kiálló szögek, csavarok nem lehetnek egy költöztetést végző teherautón. Az is fontos, hogy mindennel fel legyen szerelve (kartonok, plédek, paplanok, fóliák, párnák, gurtni, rögzítő eszközök, szerszámok, molnárkocsi stb.) Persze ezek közül nem kell mindig minden egy nemzetközi költöztetéshez, de nemárt, ha van.

Sofőrök, rakodók a nemzetközi költöztetésben

Nem a legolcsóbban dolgozó, tapasztalatlan, emberekre/diákokra gondolok. A nemzetközi költöztetésnél nagyon fontos, hogy a sofőr jól tudjon vezetni, és bírja is a hosszú vezetést. A teherautót vezető emberek pedig ne a platón ácsorogjanak. A leghatékonyabb megoldás, ha két sofőrrel végzik a költöztetést külföldre, és a sofőrök egyben profi rakodók is. Azt nem nevezném nemzetközi költöztetésnek, amikor az ügyfél pakolja fel és le az ingóságokat, Ő rögzíti a teherautón, tehát Ő felel mindenért, és sokat is fizet érte. Mindeközben a sofőr meg ül a teherautójában. Na ez nem nemzetközi költöztetés.

Nemzetközi költöztetés velünk!

Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy mi, a kollégáimmal melyik csoporthoz tartozunk. A nemzetközi költöztetés a hivatásunk, értünk hozzá. Nekünk mindegy, hogy a költöztetés külföldre vagy külföldről történik, a ránk bízott munkát tisztességesen, profi módon elvégezzük. Kérjen árajánlatot nemzetközi költöztetésre: +3620/580-8538